Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Lundby

8 - 40 m2 kontor, kontorshotell i Lundby att hyra

Kontor att hyra i Lundby

Kontorsrum
Vi erbjuder moderna och ljusa kontorrum mellan 8 och 40 m2. Kontorsrummen hyrs möblerade med högklassiga kontorsmöbler med höj- och sänkbara skrivbord och sköna kontorsstolar. Samtliga rum är luftkonditionerade och renoverade 2015. Alla rum är självklart låsbara och du får egen access till ditt rum dygnet runt. Internetanslutning (upp till 100 Mbit/s) ingår alltid när du hyr ett kontorsrum hos oss.

Fast plats i landskap
Med en arbetsplats i vår Business Lounge får du samma förmåner som våra kontorsrumskunder, utan att du behöver hyra ett eget rum. Du får tillträde till lokalen dygnet runt, en postbox är inkluderad i priset och du kan alltid lita på att en arbetsplats är tillgänglig. Komplettera med en låsbar rullhurts eller bokhylla för din personliga förvaring.

Flexplats i landskap
Behöver du en arbetsplats bara ibland? Är din huvudsakliga arbetstid förlagd ute hos kund? Kanske har ditt företag sin bas utanför Göteborg, eller i en annan del av landet, samtidigt som dina kunder finns i Göteborg? Då passar vårt koncept Flex bäst. Du förbetalar arbetsplatsen i ett visst antal dagar att nyttja när du vill under en bestämd tidsperiod. Vanligast är Flex10 där du får 10 dagar att nyttja under tre månader. Samtidigt får du tillgång till mötesrum, lunchrum och de övriga förmåner som vi erbjuder. Som Flexkund har du tillträde till arbetsplatsen under ordinarie kontorstider.