Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Västerort

12 - 24 m2 kontor, kontorshotell i Västerort att hyra

Kontorshotellet mitt i Kista

FRIHET – FLEXIBILITET – FÖRETAGSSERVICE – FÖRSTKLASSIGT LÄGE

Koncentrera dig på det du kan bäst och tjänar pengar på, så tar vi hand om resten – proffsigt och kostnadseffektivt! Du har friheten att driva ditt företag utan att skriva på långa kontrakt, och du kan öka eller minska antalet rum du hyr utan problem. Vi är flexibla nätverkare och problemlösare som gärna vill hjälpa ditt företag att växa. Vår personal ger dig utmärkt företagsservice på det strategiskt förstklassiga läget i hjärtat av Kista. Kontorshotellet ligger nära Kista Galleria, tunnelbanan, E4:an, Kistamässan och Kista Science City. Dessutom får du fina möjligheter att samverka med andra entreprenörer.

Hos oss betalar du en kostnadseffektiv hyra på rum av önskad storlek. Internet, städning, kaffe, kakor, frukt och bubbelvatten och gemensam bemannad reception ingår mot en serviceavgift om 1050:-/månad per person. Det bästa med det är att du har fri tillgång till nio konferensrum dygnet runt. Önskas parkeringsplats i vårt garage finns även detta att hyra för 1050:-/månad.

Priser:
Kontor 12 kvm - 5800 kr/månad
Kontor 15 kvm - 7700 kr/månad
Kontor 18 kvm - 8700 kr/månad
Kontor 24 kvm - 11 600/månad