Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Solna

182 m2 kontor i Solna att hyra

Öppen kontorslokal i hjärtat av Centrala Frösunda

Öppen kontorslokal i hjärtat av Centrala Frösunda

Drömlokalen i Centrala Frösunda!

Beskrivning

Ert nya drömkontor i hjärtat av Centrala Frösunda Gustav III:s Boulevard 32 är en modern, effektiv och hållbar kontorsbyggnad, där människan är i första rummet. Ett levande och kittlande entréplan, en attraktiv konferensdel och också allt annat som behövs för att nå hela vägen. Centrala Frösunda är urbant med en vinnande lokal tvist. Mixen av företag, boende och service ger den levande och trygga miljö som människor uppskattar mest. Och i Hagaparken finns en grön oas som bidrar till välmående. Här kommer medarbetartrivsel nästan som en garanti!

Kommunikationer

Kontoret ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Det är ett attraktivt enbytesläge, 7 min från T-Centralen, 4 min från Odenplan. 650 m från Solna station. Och 10-50 m till ett flertal busslinjer. Oslagbart billäge. Smidigt att nå Arlanda med pendeltåg, bil/taxi eller direktbussar. Och inte minst viktigt Cykelvänligt.

Service

I huset finns restaurang och café av K-märkt Centrala Frösunda, MGL Sushi, Nordic Wellness fullt utrustat gym med klasser (1 100 kvm). Centrala Frösunda Konferens och möten, reception, Co-working, lounge, omklädningsrum, cykelrum och takterrass. I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöj...