Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Södermalm

Modellfoto

Takhöjd 4,3m, lastkaj & markport

Takhöjd 4,3m, lastkaj & markport

Lager och kontorslokal med enormt ljusinsläpp i bästa läge 50 m från Tvärbanan.

Beskrivning

Unikt tillfälle att hyra en lokal som kombinerar extremt goda spårbundna kommunikationer med kontor i toppklass samt egen lastkaj & markport! I Liljeholmens galleri finns ett stort utbud av shoping samt T-bana röd linje. Dit tar man sig med en kort promenda eller en station med tvärbanan. Kommer man med tåg från södra Sverige är Årstabergs station bara ett stopp bort på tvärbanan. Takhöjd på 4,3 meter ger en luftig och ljus miljö. Gym & garage i huset! I garaget finns också en cykelparkering.

Planlösning

Öppen eller rumsindelat

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4:an och Essingeleden samt Södralänken och 73:an. Södermalm ligger på gångavstånd en stenkast över Liljeholms bron. Tvärbanans station Årstadal ligger 30 m framför entrén till fastigheten och Liljeholmens T-banestation är mindre än 400 m bort! Den lokala busslinjen är 145. Kommer man med tåg eller pendeltåg från söder går man av vid Årstaberg och tar tvärbanan en station för att komma till fastigheten.

Hitta hit med SL

Service

I området finns flera lunchrestauranger, caféer, frisör, kemtvätt, gym och en ICA Nära. Söker man ett större utbud av shopping och service finns Liljeholms Galleria 400 m bort.

Parkering

Fastigheten har ett garage ...