Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Sigtuna

373 m2 kontor i Sigtuna att hyra

Fin kontorslokal i expanderande Arlandastad

Fin kontorslokal i expanderande Arlandastad

Tillfälle att hyra trevlig kontorslokal i bra läge.

Beskrivning

Nu har du möjlighet att driva din verksamhet i kontorslokal om 373 kvm på plan 2 som bjuder in till rumsindelade kontorsrum i varierande storlek, gemensamma ytor, pentry samt kundmottagnings del. Lokalen har härligt ljusinsläp som skapr trevlig atmosfär. Välkommen att kontakta för mer info och visning.

Kommunikationer

Buss 538 och 571. 30-minuterstrafik

Service

I Brista industriområde finns det ett par restauranger (thairestaurang, värdshus, lunchrestaurang Heat ), samt uppskattat bageriet Bread and Factory, som erbjuder catering. Två hotell, golfhall, JYSK-butik, Mekonomen, Bosch Car Service bilhandlare, samt yrkesbutiker Ahlsell som glasmästeri, elektronik, måleributiker m.m. I omrdået ligger en stor OKQ8-bensinstation och det finns även en St1-station Närliggande I Märsta centrum, även det någon minut bort, finns bibliotek, en stor fräsch Willy:s livsmedel, systembolag, bank, apotek, skönhetsvård och ett 30-tal övriga butiker, caféer och restauranger med både lunchservering och kvällsöppet.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Snarast

Övrigt

[xxxxx] arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvalta...