Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Söderort

270 m2 kontor i Söderort att hyra

Öppen planlösning med showroom/butik i lugn miljö. Goda förbindelser och närhet till butiker och restauranger.

Denna kontorslokal på 270 kvm erbjuder förutsättningar för att skapa en trivsam och produktiv atmosfär. Stora skyltfönster mot gatan öppnar upp för effektiv marknadsföring och exponering. Den rymliga entrén välkomnar både klienter och medarbetare. Använd den som butik, showroom, en elegant reception eller som en delad arbetsyta för möten och presentationer.

I direkt anslutning finns ett rymligt kök som erbjuder möjligheter till gemensamma pauser och samtal över en kopp kaffe med medarbetare eller besökare. De tre delade kontorsytorna ger flexibilitet och möjligheten att anpassa lokalen efter just era verksamhetsbehov.

Utöver detta finns dusch, omklädningsrum och eget gym. Beläget endast 10 minuters promenad från Farsta Centrum med dess utbud av butiker och restauranger, erbjuder lokalen en lugn miljö med goda trafikförbindelser. Kontakta oss för att boka en visning!