Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Solna

1090 m2 kontor i Solna att hyra

Modernt Top-Floor kontor med utsikt över takåsarna!

Modernt Top-Floor kontor med utsikt över takåsarna!

Modernt kontor högst upp med härlig utsikt och skyltläge!

Beskrivning

Drömkontor högst upp i fastigheten med fin utsikt och grymt skyltläge mot E4an. Här får ni ett modernt kontor med bästa läget. Gott om restauranger och övrig service i närområdet. Planlösningen är mestadels öppen men ni påverkar själv hur ert drömkontor ska utformas. Välkommen till Centrala Frösunda för en visning!

Planlösning

Öppen

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikations läge. 600 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar, 15 m till hållplats på Gustav III:s Boulevard och 50 m till hållplats längs E4:an. Med bil ligger det intill E4:an och i närheten av E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.

Service

I fastigheten finns restaurang och café av K-märkt Centrala Frösunda, Nordic Wellness fullt utrustat gym med klasser (1 100 kvm). Konferensavdelning, reception, Co-working, lounge, omklädningsrum, cykelrum och takterrass. I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.

Parkering

578 garageplatser.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse