Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Uppsala

2 - 15 m2 kontor i Uppsala att hyra

Kontorsrum/plats centralt på lugn innergård

Kontor om totalt 95 kvm i ett äldre hus med unik karaktär i hjärtat av Uppsala. Lokalen är avdelad i fyra delar med egna, separata entréer från det gemensamma trapphuset. Huvudingång från innergård. Lugnt läge i en kreativ och inspirerande miljö mycket centralt nära Resecentrum, Årummet, gågata, restauranger och caféer.

Nyrenoverat rum 15 kvm uthyres för 1-2 personer. Snedtak och takfönster. Uthyres möblerat. Tillträde 1 april. I hyran ingår snabbt bredband/WiFi, el/värme/vatten, tillgång till färgskrivare/kopiator/scanner A3+, kaffe & te, frukt mm samt städning. Tillgång till gemensamt kök och toalett. Samtliga platser har fri tillgång till bokningsbart mötesrum med whiteboard. Access alla dagar 24/7. I lokalen sitter även andra företag, främst kreatörer. På innergården finns en sittgrupp. Välkommen att höra av dig för mer information, bilder och visning av lokalen.