Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Växjö

70 m2 kontor i Växjö att hyra

Fräscht och trevligt litet kontor

Fräscht och trevligt litet kontor

En fräsch kontorslokal på 70 kvm högst upp i byggnaden med möjlighet att utöka ytan med 80 kvm en våning ner.

Beskrivning

Fräsch och trevlig liten kontorslokal som ligger på våning 3, högst upp i byggnaden. Här erbjuds ni en planlösning med öppet landskap, utrymme för mötes-/konferensrum samt ett kök. Goda förvaringsmöjligheter då det finns vindsförråd på vardera kortsida. Möjligheten finns att slå ihop denna lokal med lokalen på våningen nertill och därmed öka ytan med ytterligare 80 kvm. Goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till byggnaden.

Kommunikationer

Lätt att ta sig ut till riksvägar 23, 25 och 30. Åker man med kollektivtrafik så tar man sig enkelt in till Växjö C från busshållplatsen precis utanför fastigheten.

Hitta hit med Länstrafiken Kronoberg

Service

Närhet till Grand Samarkand köpcentrum, samt flertalet restauranger i närområdet.

Parkering

Riklig tillgång på P-platser.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till...