Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Nacka

249 m2 kontor i Nacka att hyra

Kontor att hyra i Nacka, Nacka Strand

Tillfälle! Havsnära projekt med arbetsplatser i oslagbara omgivningar. Nu släpper vi några enstaka ytor från 80-260 kvm i ljusa, moderna lokaler med en generös takhöjd. Här ingår vidsträckt sjöutsikt, pampiga fönsterpartier, industriella detaljer och härliga flöden. Allt detta i en helt unik miljö!
Bygganden består av ca 3600 kvm fördelade på 4 våningsplan. Hela bottenvåningen utgörs av olika restauranger, ett café och en festvåning. Ovan restaurangerna kommer ett Jensen Education att flytta in under Q3 2022. Jensens gymnasium har en hög skolkultur som präglas av en familjär stämning i en rofull studiemiljö. Runt om i denna byggnad kommer de fem fina kontorslokalerna att skapas. I denna beskrivning kommer du att läsa om Andra lokalen som är ca 249 kvm fördelat på 2 plan. Området är lättillgängligt med väletablerad båttrafik från Lidingö och Nybroviken. Buss och kommande T-bana. Gott om parkeringsplatser för den bilburna och gångavstånd till city.

Lokalbeskrivning


Huset genomgår en omfattande renovering, där bl.a. värme, ventilation, bjälklag, hissar, trapphus, nödutgångar och funktion görs om. De bilder som finns är på bygget och ger dig indikation om lokalens disposition i huset och i området. Planskissen guidar dig om lokalens totala yta och var hiss, trapphus och VVS ligger.

Andra lokalen som vi släpper är på plan 3 och 4, två samt tre trappor/hiss upp i huset. Denna lokal ligg...