Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Täby

359 m2 kontor i Täby att hyra

Fint kontor med fönsterna i tre väderstreck.

Fint kontor med fönsterna i tre väderstreck.

Närhet till E18 och bekväm kollektivtrafik

Beskrivning

Luftig och ljus kontorslokal för ett större team. Öppna arbetsytor som bjuder på en fin utsikt är kombinerade med stort konferensrum, mindre samtals-/mötesrum och några klassiska kontorsrum. Pentry med plats för paus och lounge. Tidigare hyresgäster nyttjat del av ytan som omklädningsrum med duschmöjlighet - perfekt för dig som strävar efter den sunda arbetsmiljön och vill tillhandahålla hållbara lösningar på arbetsplatsen. Hiss finns. [xxxxx] äger och förvaltar flera byggnader i området, vilket ger dig möjligheten att växa utan att trängas i lokaler, eller komplettera förhyrning med förråd/lager. Tveka inte att kontakta oss!

Kommunikationer

Roslagsbanan Station Täby Centrum ligger ca 1300 meter från lokalen. Trafikplats RoslagsNäsby vid E-18 ligger ca 500 meter ifrån där det går ett stort antal motorvägsbussar vilket gör att man mindre än 20 minuter tar sig till stan. Hållplats Maskinvägen ligger närmst fastigheten och här trafikerar buss 617,618,619 och 691. Med bil tar man sig snabbt till stan eller Lidingö via E-18 samt Norrortsleden om man ska till E4:an och Arlanda.

Service

I området finns lunchrestaurangen MFD (Mat för dagen). Vid avfarten från E-18, RoslagsNäsby finns en dygnet runt öppet bensinstation och MAX. I närliggande Näsbyparks Centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bib...