Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Malmö Centrum

995 m2 kontor i Malmö Centrum att hyra

Välplanerade, ljusa och väldigt trivsamma lokaler med anpassningsmöjligheter!

Välplanerade, ljusa och väldigt trivsamma lokaler med anpassningsmöjligheter!

Ett härligt hus med det mesta du kan tänka dig,. El-bils laddning finns. Stora möjligheter för just ditt företag!

Beskrivning

Välkommen till detta stora och välplanerade kontor i en spännande fastighet på Kirseberg. Här erbjuds ni en planlösning med både öppet landskap, enskilda rum samt konferensrum i varierande storlekar. Då kontoret är belägen på en hörna i fastigheten får ytan maximalt med ljusinsläpp. Detta gör lokalen mycket ljus och trivsam. Välkommen att boka visning!

Planlösning

Mixad planlösning.

Kommunikationer

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig. Kommer du med bil så finns det gott om parkering på tomten.Möjlighet för el-laddning finns på tomten.

Hitta hit med Skånetrafiken

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik, vårdcentral, hunddagis, kontorshotell, kyrka, kontor och en massa annat roligt. Tillgång till lunch är lite utspritt på ett par minuters bilfärd från huset, bl a Scandic Segevång, Värnhemstorget med stort utbud, samt även Norra Hamnen som har flera restauranger. Bulltoftakött är det dock gångastånd till. :)

Parkering

Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Lediga platser finns.

Övrigt

[xxxxx] är e...