Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Söderort

148 m2 kontor i Söderort att hyra

Bredängs Centrum

Bredängs Centrum

Kontor i Bredängs centrum på plan 3. Rumsindelad planlösning. Närhet till Tunnelbana och parkering.

Beskrivning

Det perfekta kontoret med centralt läge mitt i Bredängs Centrum Kontoret är idag rumsindelat. Närhet till Tunnelbana, parkering och all tänkbar närservice.

Kommunikationer

Mitt i Bredäng Centrum ligger tunnelbanan, med vilken det tar ca 19 min in till T-centralen. Från busstationen i centrum går linjerna 135, 153, 163, 191. Med bil är man snabbt inne i city via E4:an. Varje dag kliver ca 5 000 personer på tunnelbanan i Bredäng, och räknar man också med bussarna stiger siffran upp mot 8 000 resenärer.

Service

I centrumet finns flertalet lunchrestauranger, gatukök, konditori samt livsmedelsbutik. Vidare finns det ett stort utbud av servicetjänster som frisör, Pressbyrå, ATG spelbutik, bibliotek, skönhetsvård, drivmedelstation. Mitt i centrumet finns ett välbesökt Fitness24seven gym.

Parkering

Två stora parkeringsytor servar centrumet med parkeringsplatser.

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men ...