Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Nacka

10 - 900 m2 kontorshotell, kontor, klinik i Nacka att hyra

Coworking med egna kontorsrum

Välkommen till ett coworking space i Pumphuset, härliga Järla Sjö!
Våra kontor, tjänster och service ska vara en nyckel till en effektivare vardag för er. Vi har ett personligt engagemang och högsta möjliga flexibilitet.

Vi erbjuder nätverk, kontorsrum, kontorsplatser, konferenslokaler, lounger, digital reception, kontorstjänster, service och aktiviteter mm.

Hos oss sitter små och medelstora företag, nystartade som etablerade samt filialer och frilansare. Vi hjälper dem som har behov av möteslokaler eller kontor.

Vi strävar efter att hålla en personlig och professionell servicenivå. Vi är även noga med att vår miljö och våra tjänster är så hållbara som möjligt. Därför ställer vi krav på våra leverantörer att efterfölja dessa värderingar.

Vi erbjuder en öppen och interaktiv miljö där alla kan nätverka och hjälpa varandra att utvecklas, samtidigt som de flesta sitter i egna kontorsrum i olika storlekar.

Många av våra medlemmar gör affärer med varandra, eller agerar bollplank åt varandra.

I vår generella service ingår fullt möblerade kontorsplatser/kontorsrum och konferensrum, lokalhyra, el och fjärrvärme, kök/pentryn med matplatser, snabbt Internet (fiber i fast lina och/eller WiFi), städning dagligen, larm och bevakning, reception, ekologiskt kaffe och te samt en och annan nätverksöl. Vi har även omklädningsrum och dusch för den som springer eller cyklar till jobbet.