Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Nacka

457 m2 kontor i Nacka att hyra

Kontor att hyra i Nacka, Nacka Strand

Tillfälle! Havsnära lokal med arbetsplatser i oslagbara omgivningar. Ljus och flexibel lokal högst upp i huset med en slående karaktär och vidunderlig vy! Med Djurgården och Östersjön som närmaste granne är det lätt att finna inspiration i dessa lokaler. Nu släpper vi några olika storlekar från ca 200 – 640 kvm. Ljusa moderna lokaler med balkong, en generös takhöjd och alla tänkbara faciliteter. Vidsträckt sjöutsikt, pampiga fönsterpartier, industriella detaljer och härliga flöden. Allt detta i en helt unik miljö! Det viskas om att expansiva fastigheten på Kajen är på väg att bli en av Stockholms populäraste arbetes, – och nöjesplatser.

Området är lättillgängligt med väletablerad båttrafik från Lidingö och Nybroviken. Buss och kommande T-bana. Gott om parkeringsplatser för den bilburna och gångavstånd till city.

Bygganden består av ca 1550 kvm fördelade på 4 våningsplan. Hela entréplanet kommer att utgöras av butiker och aktiviteter. Hela plan 2 är kontor till ett anrikt företag som suttit i huset i drygt tio år. De två översta våningsplanen kan fås som En lokal med vindsplan i etage eller två mindre varav en av lokalerna får vindsplanet i etage. Härligt vindsplan i etage med taklutning,- och kupor om ca 180 kvm. Våningen som förbinder är 457 kvm med raka tydliga ytor och fönster åt alla fyra väderstreck och självklart med sjöutsikt!

Våningsplanen är kvadratiska med fönster i samtliga väderstreck. Hiss, pentry, teknik, - och hygienutrymmen l...