Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Täby

206 m2 kontor, produktion, lager i Täby att hyra

Lokal med markport

Lokal med markport

Funktionell lokal med markport nära E18

Beskrivning

Möjligheterna till att anpassa lokalen är stora . Lokalen har idag en stor markport samt en kundentré på motsatt sida om markporten. Framför lokalen finns en generös parkering. I området finns det många olika verksamheter och man har nära till både service och kommunikationer.

Planlösning

Öppen lagerdel samt ett par kontorsrum. Det är enkelt att öppna upp lokalen mer.

Kommunikationer

Roslagsbanan Station Täby Centrum ligger ca 1300 meter från lokalen. Trafikplats RoslagsNäsby vid E-18 ligger ca 500 meter ifrån där det går ett stort antal motorvägsbussar vilket gör att man på mindre än 20 minuter tar sig till stan. Hållplats Maskinvägen ligger närmst fastigheten och här trafikerar buss 617,618,619 och 691. Med bil tar man sig snabbt till stan eller Lidingö via E-18 samt Norrortsleden om man ska till E4:an och Arlanda.

Service

I området finns en lunchrestaurang, och det är inte långt till Max hamburgare. I det närbelägna Näsbypark centrum finns ett rikt serviceutbud med matvarubutik, café, frisör, mm.

Parkering

P-plats går att hyra för 500 kr/mån plus moms.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda ...